نتایج اولیه آزمون ارشد دهه اول شهریور اعلام می‌شود
مرداد 6, 1400
بعد از درمان کرونا چگونه سلامت ریه را تقویت کنیم؟
مرداد 9, 1400
مرداد 9, 1400

۸۰ تا ۸۵ درصد ابتلا به کرونا دلتا بدون علامت است

مسعود مردانی روز شنبه در خصوص ضرورت مراجعه به پزشک با بروز علائم بالینی کرونا دلتا اظهار داشت: همه موارد کرونا دلتا علامت‌دار نیست. بر این اساس، بیمار […]

مسعود مردانی روز شنبه در خصوص ضرورت مراجعه به پزشک با بروز علائم بالینی کرونا دلتا اظهار داشت: همه موارد کرونا دلتا علامت‌دار نیست. بر این اساس، بیمار با مشاهده علائم سرماخوردگی به مراکز بهداشت و درمان مراجعه نکند.

وی تصریح کرد: با بروز علائم خفیف بیماری، از مایعات گرم همچون دمنوش و جوشانده استفاده شود، با بروز تب قرص استامینوفن مصرف شده و بیمار در منزل استراحت کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری افزود: اما با بروز علائم شدید بیماری نظیر تنگی نفس، تداوم تب، سرفه‌های مزاحم، فشار بر قفسه سینه و تنگی نفس فعالیتی (تنگی نفس به هنگام فعالیت) باید به پزشک مراجعه شود.

مردانی تاکید کرد: برای مراجعه به مراکز درمانی نمی‌توان بازه زمانی دقیقی مشخص کرد؛ این مساله در بیماران باتوجه به شرایط فردی متفاوت است و با بروز علائم بالینی شدید مراجعه به پزشک ضرورت می‌یابد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا دلتا نخستین بار در هند شناسایی و تاکنون در بیش از ۸۰ کشور جهان یافت شده است.

سازمان جهانی بهداشت گونه‌های جهش‌یافته ویروس کرونا را براساس حروف الفبای یونانی نامگذاری و گونه یافت‌شده در هند را دلتا نامیده است.

علائم کرونا دلتا مشابه سرماخوردگی است و عمدتا با آب‌ریزش بینی، تب، گلودرد، سرفه و سردرد بروز می‌یابد.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

کرونا تا کنون سه جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا و گاما داشته و به اذعان متخصصان دلتا جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس است.

از ابتدای شیوع کرونا در ایران(اسفند ۹۸) تا کنون ۹۰ هزار و ۳۴۴ نفر از هموطنان جان بر اثر ابتلا به این ویروس از دست داده اند.

منبع: ایرنا

پست های مرتبط

بهمن 28, 1402

تغذیه سالم در دنیای پرتنش و مشغولیت: راهکارها و توصیه‌ها

در دنیای پرتنش و مشغولیت امروزی، تغذیه سالم به یکی از مهم‌ترین عوامل حفظ سلامت و بهبود کیفیت زندگی تبدیل شده است. با فشار کاری روزمره، […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس