آخرین آمار کرونا 17 فروردین
فروردین 18, 1400
نتایج کنکور دکتری هفته آینده اعلام می‌شود
فروردین 18, 1400
فروردین 18, 1400

Remote Surgery

جراحی‌ یک تومور رو از ریه‌ی بیمار از فاصله‌ی پنج هزار کیلومتری

 به نقل از دیلی اکسپرس، بالا بودن فشار خون که از آن با نام «فشار خون» نیز یاد می‌شود، با مشکلات قلبی جدی مرتبط است که ضرورت کاهش آن را گوشزد می‌کند. نکته کلیدی در کاهش این مسئله، کم خوردن برخی از غذا‌های خاص است.

فشار خون بالا بدین معناست که فشار خون شما همواره بالاست و قلب شما مجبور است سخت‌تر کار کرده تا خون را در سراسر بدن شما پمپاژ کند. این مکانیسم می‌تواند خطر بیماری‌های جدی گردش خون را با گذشت زمان افزایش دهد؛ از این رو این مسئله‌ای حیاتی است که میزان فشار خون را کاهش دهید. کلید این تلاش، مصرف پایین برخی از غذا‌های خاص است.

بر اساس اعلام «کلینیک کلیولند» (واقع در ایالت اوهایوی آمریکا) شما می‌بایستی برای کاهش فشار خون، از مواد زیر کمتر مصرف کنید:

۱- کره و مارگارین (کره گیاهی)

۲- سس‌های سالاد معمول

۳- گوشت‌های چرب

۴- محصولات لبنی پرچرب

۵- غذا‌های سرخ شده

۶- تنقلات نمکی

۷- سوپ‌های کنسرو شده

۸- فست فود‌ها

۹- گوشت‌های آماده

طبق گزارش دیلی اکسپرس، بسیاری از موارد بالا دارای محتوای نمکی فراوانی هستند که سبب می‌شود سطح فشار خون بالا برود.

چگونه نمک، فشار خون را بالا می‌برد؟

یک رژیم غذایی با نمک فراوان، تعادل طبیعی سدیم را در بدن شما مختل می‌کند. طبق اعلام مؤسسه «Action on Salt» که یک هیئت مستقر در دانشگاه «کوئین مری لندن» محسوب می‌شود، مصرف نمک سبب نگهداری مایعات می‌شود که همین امر فشار وارد شده از سوی خون را بر دیواره‌های رگ‌های خونی افزایش می‌دهد.

این مؤسسه تحقیقاتی می‌گوید: کاهش نمک، یکی از سریع ترین راه‌های کاهش فشار خون است؛ به خصوص اگر شما پیش از این فشار خون داشته اید.

مقدار نمک توصیه شده در انگلیس به این میزان است که بیش از ۶ گرم در روز نباشد. همچنین میانگین مصرف نمک در حدود ۸ گرم در روز است؛ هر چند بسیاری از افراد مقدار بیشتری نیز مصرف می‌کنند.

یک توصیه مفید برای کاهش نمک، بررسی مقدار نمک بر روی برچسب‌های مواد غذایی است. بر اساس توضیح «سرویس سلامت همگانی» انگلیس، در این کشور غذا‌های بسته بندی شده می‌بایستی مقدار نمکی که در آن‌ها استفاده شده را روی محصول درج کنند.

مراقب نمک مصرف شده در هر غذایی که روزانه خریداری می‌کنید، باشید و تلاش کنید تا آن‌هایی را خریداری کنید که نمک کمتری دارند. همچنین بنا بر اعلام این هیئت سلامت، بیشتر غذا‌های بسته بندی شده دارای برچسب‌های تغذیه در پشت و یا کنار محصول هستند.

او همچنین گفت: بسیاری از غذا‌ها نیز دارای اطلاعاتی در خصوص محتوای نمکی در جلوی بسته بندی خود هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

پست های مرتبط

مرداد 12, 1403

The powerful start of a cloud software

شروع قدرتمند یک ابر نرم‌افزار آقای دکتر علیرضا خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و مدیرعامل مدیسینا از آمادگی اپلیکیشن و بیمارستان مجازی مدیسینا […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس