![](https://medicinna.net/wp-content/uploads/2020/11/coronavirus-news-updates-across-indian-states-union-territories-sep-13_2-1024x588.jpg)
به گزارش خبرنگار ایمنا، سیما سادات لاری در نشست خبری خود که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، درباره آمار جدید ابتلاء به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر امروز _ سه شنبه سیزدهم آبان ماه- اظهار کرد: در این بازه زمانی بر پایه جدیدترین نتایج آزمایشهای کرونا در کشور هشت هزار و ۹۳۲ نفر مبتلای جدید شناسایی شده است که با احتساب این تعداد مجموع مبتلایان به کرونا در کشور تا امروز به ۶۳۷ هزار و ۷۱۲ نفر رسیده است.
وی افزود: از تعداد بیماران بستری در بیمارستانهای کشور تاکنون ۴۹۵ هزار و ۴۷۳ نفر بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت شمار جان باختگان بیماری کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در کشور را ۴۲۲ نفر اعلام کرد و گفت: با احتساب این آمار از ابتدا تا کنون ۳۶ هزار و ۱۶۰ نفر در کشور بر اثر بیماری کرونا جان باختهاند.
منبع : ایمنا