به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، به دلیل آنکه زمان کمی از شیوع ویروس کرونا در جهان میگذرد، دانشمندان هر روز ابعاد جدیدی از رفتار آن را روشن میکنند. هم اینک شمار مبتلایان به این ویروس در جهان از مرز ۳۰ میلیون نفر گذشته است و از این میان، ۹۵۰ هزار تن جان خود را از دست دادهاند. سازمان جهانی بهداشت میگوید تب، سرفه خشک، خستگی، از دست دادن حس بویایی و چشایی و بثورات پوستی از جمله رایجترین علائم ابتلا به کرونا هستند. تحقیقات دانشمندان مختلف تایید کرده است برخی علائم کرونا حتی پس از بهبودی نیز از بین نمیرود و در بیماران باقی میماند. به تازگی دانشمندان ایرلندی به ابعاد دیگری از این ماجرا پی بردهاند.
تحقیقات دانشمندان در کالج ترینیتی دوبلین نشان میدهد بیش از نیمی از مبتلایان به ویروس کرونا از بیحالی دائمی رنج میبرند. این موضوع فارغ از شدت کرونا در این بیماران است و حتی بیمارانی که علائم خفیفی از کووید ۱۹ را داشتند نیز از بیحالی مداوم شکایت دارند.
محققان ایرلندی در تحقیقات خود ۱۲۸ بیمار کرونایی را مورد مطالعه قرار دادند. این تحقیقات نشان داد ۵۲ درصد بیماران کرونایی حتی ۱۰ هفته پس از بهبودی از این کووید ۱۹، همچنان دچار خستگی و بیحالی دائمی بودند. میانگین سنی این بیماران ۵۰ سال بوده است و ۵۴ درصد آنها را زنان تشکیل میدادند. شواهد حاکی از آن است که دو سوم بیمارانی که از بیحالی دائمی رنج میبردند را زنان تشکیل میدادند.
منبع: اقتصاد نیوز