بازگشایی مدارس و دانشگاه ها منوط به روند واکسیناسیون است
شهریور 13, 1400
داوطلبان دیگر نگران عدم پذیرش در رشته‌های غیر مرتبط با ارشد نباشند
شهریور 15, 1400
شهریور 13, 1400

آنتی بادی‌ها ایمنی طولانی‌تری در برابر ابتلای مجدد به کرونا ایجاد می‌کنند

یک مطالعه جدید دانشگاه ییل نشان می‌دهد وقتی صحبت از محافظت طولانی مدت در برابر کووید-۱۹ می‌شود، آنتی بادی‌ها بزرگترین متحدان ما هستند. از زمان ظهور […]

یک مطالعه جدید دانشگاه ییل نشان می‌دهد وقتی صحبت از محافظت طولانی مدت در برابر کووید-۱۹ می‌شود، آنتی بادی‌ها بزرگترین متحدان ما هستند.

از زمان ظهور ویروس سارس-کوو-۲، سهم نسبی بخش‌های مختلف سیستم ایمنی بدن ما به ویژه سلول‌های T که سلول‌های آلوده را از داخل نابود می‌کنند و سلول‌های B که آنتی بادی‌هایی را تولید می‌کنند که به طور خودکار پاک می‌شوند، حین و بعد از عفونت نامشخص است.

برای درک بهتر، دانشمندان در آزمایشگاه دانشگاه ییل، وادمار وون زژویز، پروفسور ایمونوبیولوژی، مجموعه‌ای از آزمایش‌ها را روی موش‌ها انجام دادند تا تعیین کنند کدام واکنش سیستم ایمنی در مراحل مختلف موارد کووید-۱۹ مهم‌ترین نقش را ایفا می‌کند.

بنیامین گلدمن، محقق پسادکتری در آزمایشگاه ایواساکی و نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: در حالی که سلول‌های T در عفونت‌های حاد نقش دارند، آنتی بادی‌های ما برای محافظت طولانی مدت در برابر عفونت مجدد بسیار مهم هستند.

این مقاله در مجله Science Immunology منتشر شد.

در طول عفونت‌های حاد، هر دو نوع پاسخ ایمنی سازگار یا آموخته شده نقش مهمی در مبارزه با عفونت‌ها ایفا می‌کنند. محققان دریافتند موش‌هایی که فاقد سلول‌های T هستند، اما از آنتی بادی محافظت می‌کنند و آن‌هایی که فاقد آنتی بادی هستند، اما دارای سلول‌های T سالم هستند، هر دو به خوبی با عفونت مبارزه کردند.

با این حال، در موش‌های فاقد سلول‌های T «حافظه» نوعی سلول ذخیره که پس از عفونت در بدن باقی می‌ماند، آنتی بادی‌ها به تنهایی پس از آلوده شدن مجدد موش‌ها به سارس-کوو-۲، ویروسی که باعث ایجاد آن می‌شود، بیش از محافظت کافی را انجام می‌دهند. کووید-۱۹ یا نوع بتا فرار از ایمنی بسیار بالا دارد، این محافظت از آنتی بادی در موش‌هایی که واکسن دریافت کرده بودند نیز مشاهده شد.

گلدمن تاکید کرد تحقیقات قبلی نشان داده بود افرادی که واکسن‌های مبتنی بر mRNA دریافت کرده‌اند، آنتی بادی بیشتری نسبت به افرادی که به طور طبیعی آلوده بودند، تولید می‌کنند و افراد مبتلا اگر واکسیناسیون دریافت کنند، حتی آنتی بادی بیشتری تولید کرده و شاید محافظت بیشتری در برابر عفونت مجدد ایجاد کنند.

او گفت که در حالی که این مطالعه اهمیت کلیدی آنتی بادی‌های گردش خون را در حفاظت نشان می‌دهد، به نظر می‌رسد نوع جدید دلتا بر این ایمنی سیستمیک غلبه می‌کند تا باعث ایجاد عفونت‌های بیشتر شود.

ایواساکی گفت: در نهایت ایجاد ایمنی مخاطی قوی که شامل آنتی بادی‌های محلی و سلول‌های T باشد، برای جلوگیری از عفونت و بیماری مهم است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

پست های مرتبط

بهمن 28, 1402

تغذیه سالم در دنیای پرتنش و مشغولیت: راهکارها و توصیه‌ها

در دنیای پرتنش و مشغولیت امروزی، تغذیه سالم به یکی از مهم‌ترین عوامل حفظ سلامت و بهبود کیفیت زندگی تبدیل شده است. با فشار کاری روزمره، […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس